Je hoeft geen zuiderling te zijn om te weten dat de uitdrukking zegen je hart niets anders is dan een sluwe manier om, nou ja, iemand te beledigen. Maar nu, dankzij internet en Kat Thek - een creatieve schrijver die graag bakt - is er een manier om die passief-agressieve commentatoren voor eens en voor altijd op dezelfde zoet-maar-zoute manier op hun plaats te zetten: door te bakken wat ze belt Trollen Taarten . Troll Cakes zijn heerlijke, kant-en-klare taarten bedekt met glazuur en kleurrijke hagelslag en versierd met hatelijke internetcommentaren (vandaar de naam Troll). De kicker? Thek bevriest elke taart die ze maakt met een gemene opmerking op internet, en stuurt de taart vervolgens terug naar de persoon die de opmerking heeft gemaakt. Praat erover dat je woorden terugkomen om je te bijten!

Het begon allemaal toen Thek een nogal opmerking op de Facebook-pagina van Dolly Parton opmerkte. De gemene (en slecht geschreven) opmerking luidde: Je moeder is zo teleurgesteld. Wie zou zoiets kunnen zeggen - en om Dolly Parton van alle mensen?

Ik plaatste de opmerking uiteindelijk op een taart, waar het er nog belachelijker uitzag, en dacht dat het grappig zou zijn om de taart te verzenden naar de persoon die de opmerking oorspronkelijk had gemaakt, zei ze. Eikels die zo vastbesloten zijn om mensen naar beneden te halen, zijn zelden negatieve gevoelens waard. Door hun opmerkingen van internet te halen en ze op taarten te zetten, wordt de bizarre hilariteit van internettrollen duidelijk.

Om anderen te helpen hun gevoelens jegens hatelijke commentatoren op een positieve manier te uiten, neemt Thek nu online bestellingen aan via haar Troll Cakes-website. Koopopties zijn onder meer de traditionele Troll Cake, waarbij de klant de opmerking en het adres van degene die het heeft gepost (een thuis- of werkadres is voldoende) voor $ 35 en het Troll Cake Detective Agency, waar de klant de opmerking verzendt en Thek het onderzoek doet werk om erachter te komen waar het te verzenden voor $60.

Mijn moeder bakte feestelijke taarten toen ik opgroeide, en de lat voor wat een taart verdiende was soms erg laag - het ging meer om het plezier om iets te hebben om enthousiast over te zijn, zei Thek. Troll Cakes zijn zeker geïnspireerd door die taarten. Ik denk dat het bijdraagt ​​aan de vreemdheid van een trollencommentaar buiten de context om het in een bizar vrolijke setting te zien.

Hier stak ze de draak met een gemene commentator wiens eigen grammatica was wat je ironisch zou kunnen noemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gemaakt van een reactie achtergelaten op Cardi B's (grammaticaal foutloze) post van dankbaarheid voor Rihanna #trollcakes

Een bericht gedeeld door Trollen Taarten (@troll_cakes) op 10 april 2018 om 16:20 uur PDT

Als je je afvraagt ​​​​hoe ze de adressen vindt voor willekeurige internetcommentatoren (dat waren we zeker!), Is het blijkbaar een stuk eenvoudiger dan je zou denken. Thek zei dat er soms alleen maar een vriendelijk telefoontje en een beetje internetsnuffelen nodig is.

Een vriendelijk telefoontje kan een lange weg gaan, en veel ervan is het online verbinden van verschillende accounts, zei ze. Wanneer we het adres niet kunnen vinden, vertellen we de klant dat en bewaren de opmerking als een 'cold case' voor als/wanneer we een nieuwe truc leren.

Hier is een taart die is gemaakt naar aanleiding van een opmerking die is achtergelaten op de foto van zijn vrouw door tv-presentator Steve Harvey. Au!

Bekijk dit bericht op Instagram

Gemaakt van een reactie achtergelaten op Steve Harvey's foto van zijn (be-valken?) vrouw #trollcakes #falconry

Een bericht gedeeld door Trollen Taarten (@troll_cakes) op 30 maart 2018 om 21:16 PDT

Begrijp ons niet verkeerd, we keuren het niet goed dat we voor iemand een eikel zijn, maar sommige van deze commentatoren hadden het zeker verwacht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze Facebook-reactie was een van de eerste Troll Cakes. Opnieuw gemaakt als verjaardagstaart en inclusief een door de afzender gevraagd briefje dat de ontvanger geen trol of hatelijk persoon is. #trollcakes

Een bericht gedeeld door Trollen Taarten (@troll_cakes) op 24 februari 2018 om 20:43 uur PST

Hier is er een die meteen ter zake komt; blijkbaar werd deze korte en lieve opmerking achtergelaten op de foto van acteur Craig Robinson van een vernield reclamebord.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gemaakt van een reactie achtergelaten op Craig Robinson's foto van een vernield reclamebord (↔️ te zien) #trollcakes

Een bericht gedeeld door Trollen Taarten (@troll_cakes) op 2 maart 2018 om 18:41 uur PST

Is er iets grappiger dan een zoutig gezegde op een zoete cake? Als je iemand een Troll Cake wilt sturen, wordt Troll Cakes elke maandag en dinsdag verzonden. En als u in New York City woont, kunt u vragen om een ​​persoonlijke bezorging.

Meer van EERST

Het hilarisch eerlijke inzamelingsformulier van de school is te herkenbaar

Vrouw haalt brutale grap uit over man en we kunnen niet stoppen met lachen

Eersteklasser geeft hilarisch filosofisch antwoord op het simpele raadsel van de leraar