Sophia Loren beneemt ons al tientallen jaren de adem met haar schoonheid. Hoewel veel daarvan waarschijnlijk te maken heeft met haar goede genen, kunnen we blijkbaar allemaal een van haar geheimen ontdekken om zo gracieus ouder te worden in onze supermarkt: muntblaadjes.

Tijdens haar hoogtijdagen in de jaren vijftig en zestig zou de nu 86-jarige actrice muntblaadjes verpletteren om een ​​pasta te maken en deze onder haar ogen aanbrengen om donkere kringen af ​​te weren, meldt de dagelijkse mail . Een terugblik op haar werk in films als Huwelijk , Italiaanse stijl , en Woonboot bewijst hoe goed het voor haar werkte!

En afgaande op hoe geweldig Loren eruitziet op de onderstaande foto die vorig jaar is gemaakt, durven we te wedden dat ze vandaag nog steeds vertrouwt op de natuurlijke schoonheidstruc:Sophia Loren in 2019

Getty Images

We zouden het zeker niet erg vinden om er ook maar half zo uit te zien prachtig en levendig wanneer we ons negende decennium naderen! Loren vertraagt ​​ook niet in haar carrière met een nieuwe film, Het leven dat voor ons ligt , die in november in première gaat op Netflix . Het volgt de actrice als een Holocaust-overlevende die in Italië woont en een 12-jarig straatkind onder haar hoede neemt ondanks zijn poging om haar te beroven. Het zou ons niet verbazen als deze dramatische rol haar weer een Oscar-nominatie oplevert.

In de tussentijd gaan we zeker muntblaadjes uitproberen voor donkere kringen. Naast dat het volledig natuurlijk is, is het ook volledig budgetvriendelijk voor slechts een paar dollar voor een paar takjes ( Koop bij Walmart, $ 1,98 ). Aangezien je niet veel nodig hebt - net genoeg om een ​​dunne laag onder het oog te vormen - een beetje wil ga een lange weg . Het vocht van de bladeren maakt het gemakkelijk om vanzelf een mooie pasta-textuur te vormen terwijl je ze fijnmaakt.

Natuurlijk, zoals met alles dat in de buurt van onze peepers wordt toegepast, moeten we allemaal oppassen dat we er niets van in onze ogen krijgen. We kunnen ons voorstellen dat dat een stuk minder verfrissend zou zijn.

Ik hoop dat we arriverci kunnen zeggen tegen donkere kringen zoals de mooie Italiaanse actrice!

We schrijven over producten waarvan we denken dat onze lezers ze leuk zullen vinden. Als u ze koopt, krijgen wij een klein deel van de opbrengst van de leverancier.