Hertogin van Cambridge,Kate Middleton, lijkt de perfecte moeder voor kinderenPrins GeorgeenPrinses Charlotte- maar hoeveel weet u over haar koninklijke ouderschapsregels? Scroll naar beneden om de do's en don'ts van Kate's opvoeding te zien!

Doen: geef wat schermtijd.

Er zijn tv's in het paleis! George, 4, houdt vooral van Peppa Pig en Brandweerman Sam . Je moet doen alsof je er echt in geïnteresseerd bent, want George raakt erg van streek als je niet de nodige aandacht voor de personages toont, zegt papa,prins William, 35.

Niet doen: Laat kinderen de hele dag zitten.

Met zulke atletische ouders is het geen verrassing dat George en Charlotte, 2, behoorlijk sportief zijn. George gaat supersnel op zijn scooter, zegt Kate, 36. Het is moeilijk om hem bij te houden! En de kleine prinses is een voetbalster! Charlotte toont meer aanleg, zegt Will over zijn dochter, die ook van paardrijden houdt - zoals haar overgrootmoeder,koningin Elizabeth!Bekijk dit bericht op Instagram

De hertog en hertogin van Cambridge zijn verheugd om een ​​nieuwe foto van hun familie te delen. De afbeelding staat dit jaar op de kerstkaart van Hunne Koninklijke Hoogheden. De foto toont de hertog en hertogin van Cambridge met hun twee kinderen in Kensington Palace. Het werd eerder dit jaar genomen door @chrisjacksongetty. Hunne Koninklijke Hoogheden hebben vanochtend ook aangekondigd dat prinses Charlotte vanaf januari 2018 naar de Willcocks Nursery School in Londen zal gaan. The Willcocks Nursery School heeft gezegd: 'We zijn verheugd dat de hertog en hertogin van Cambridge hebben gekozen voor de Willcocks Nursery School voor prinses Charlotte. We kijken ernaar uit om Charlotte in januari op onze kwekerij te verwelkomen.'

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op 18 december 2017 om 3:25 uur PST

Doen: Leer kinderen hoe ze familie kunnen eren.

William vertelt zijn kinderen over hun overleden grootmoeder,prinses Diana, voor het slapengaan. We hebben foto's rond het huis van haar en praten wat over haar, zegt hij. Ik probeer ze eraan te herinneren dat er twee grootmoeders in hun leven zijn. Het is belangrijk dat ze weten wie ze was en dat ze bestond.

Niet doen: Te veel beperkingen opleggen.

Het paleis ziet er niet altijd perfect uit! Als ik thuis met George probeer te [bakken], gaat chocolade ... overal naartoe. George maakt zoveel rommel. Het is chaos, zegt Kate, die toegeeft dat haar dochter net zo wild kan zijn. William voegt eraan toe: Rondrennen, dingen duwen, springen. Vertel me alsjeblieft dat het makkelijker wordt?!

Doen: creativiteit aanmoedigen.

Als majoor in kunstgeschiedenis zorgt Kate ervoor dat haar kinderen musea bezoeken - en ook hun eigen creaties maken, die ze aan Gan-Gan (de koningin!) Als cadeau geven. Dat valt heel goed mee, zegt William. George is erg goed in kunsten en ambachten.

Niet doen: Verlies je kalmte tijdens driftbuien.

Kate's kinderen hebben een meltdown gehad op een openbaar podium! Ze gaat om met driftbuien door naar het niveau van het kind te gaan en op een kalme, beredeneerde en begrijpelijke toon te communiceren - advies gevonden in een van de favoriete ouderschapsgidsen van de hertogin, Het handboek van de moderne moeder ($ 9,00, Amazon) .

Doen: Moedig kinderen aan om hun gevoelens te delen.

Samen metPrins Harry, startten Kate en William de Heads Together-campagne om het stigma rond geestelijke gezondheid te helpen wegnemen. Het is duidelijk dat Catherine en ik willen dat zowel George als Charlotte opgroeien met het gevoel dat ze over hun emoties en gevoelens kunnen praten, zegt William. Kate, die heeft toegegeven dat ze zich erg broeds voelde tijdens haar derde zwangerschap, heeft ook de aandacht gevestigd op de worsteling van nieuwe moeders met postpartumdepressie. Ouderschap is al moeilijk genoeg zonder dat vooroordelen ons ervan weerhouden om de hulp te vragen die we nodig hebben voor onszelf en onze kinderen, zegt ze.

Doen: lezen en verwijzen Het handboek van de moderne moeder .

Kate is zo'n grote fan van deze populaire handleiding voor moderne moeders - het is geschreven door een anonieme moeder van twee in New York - dat ze de auteur een bedankbriefje schreef voor het schrijven van haar favoriete go-to boek. Het boek staat boordevol deskundig ouderschapsadvies en biedt eenvoudige, no-nonsense ideeën en oplossingen voor ouders die gelukkige, gezonde, slimme, gedisciplineerde en interessante kinderen willen opvoeden.

moderne moeders handboek

(Photo Credit: dichterbij)

Niet doen: Voel je verplicht om vast te houden aan traditie.

Als iemand de druk voelt om te buigen voor gewoontes, dan zijn het Kate en William wel! En terwijl ze hun kinderen conservatief kleden - geen T-shirts of tutu's van superhelden - zijn ze erin geslaagd de koninklijke regels op andere manieren te overtreden, door Kate's moeder, Carole Middleton, als babysitter te gebruiken om George en Charlotte naar school te brengen.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zustersite, Wekelijks dichterbij .

Meer van Wekelijks dichterbij

Prins George en prinses Charlotte bezoeken verschillende scholen om de eenvoudigste reden

Door de tijdloze stijl van prinses Charlotte lijkt ze op een levende babydoll

Koningin Elizabeth zegt dat prinses Charlotte haar grote broer, prins George, de baas is!