Herinner je je eerste kus? De kans is groot dat je niet kunt zeggen dat de persoon met wie je hebt gezoend, nu gaat trouwen in de Britse koninklijke familie. Maar dat is het geval voor Joshua Silverstein, de eerste jongen die prinses in wording isMeghan Markleooit gekust. En gelukkig voor ons herinnert Silverstein zich het hele verhaal.

In 2013 toen Markle's roem op roem simpelweg Rachel Zane speelde in het tv-programma Pakken , ging ze zitten voor een interview met Larry King en onthulde dat zij en Silverstein hun eerste kus deelden toen ze 13 was. Het was in LA … Ik was 13, het was als een zomerkamp, ​​en ik kuste hem, zei ze. Fast-forward bijna 13 jaar later, en Markle is - zoals we weten - verloofd metPrins Harry. Journalisten spoorden Silverstein op en ontdekten dat hij in de afgelopen tien jaar ook een carrière voor de camera nastreefde; Silverstein is een professionele beatboxer en treedt op op The Late Late Show met James Corden en de spelshow Laat de microfoon vallen . Maar na al die jaren is hij de tijd dat ze lippen op elkaar sloten niet vergeten.

Ze verzamelde de moed en deed gewoon een zet, en ik was er waarschijnlijk door verrast en ik wist niet dat het zou gebeuren. Maar het gebeurde, vertelde Silverstein Inside-editie in een recent interview. Ik weet niet meer hoe de kus voelde. Ik was 13. We nemen Markle's gewaagde beslissing om de eerste stap te zetten als bewijs dat ze is altijd een beetje een regelbreker geweest !Na de middelbare school verloren de twee elkaar uit het oog, hoewel Silverstein het soms zou zienMarkle's moeder, Doria Raglandin de kerk. Vandaag is Silverstein nu gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen, en hij wenst Markle het allerbeste. Een persoon zijn om op te groeien in LA, geen banden met de koninklijke familie, of iets aan de andere kant van de vijver, om erin te trouwen, dat is opwindend. Ik ben blij voor haar , vertelde hij de Dagelijkse mail . Ze is erg slim, heeft een goed hoofd op haar schouders, kan zichzelf aan, dus ze gaat een leuke rit hebben. Het is fijn om te weten dat het zo goed gaat met iemand uit mijn verleden. Goed gezegd!

Bekijk de onderstaande video om te zien welke tiara's Meghan Markle zou kunnen dragen voor haar koninklijke bruiloft.

Meer van EERST

De natuurlijke krullen van Meghan Markle zijn zo mooi

6 koninklijke bruiloftskusjes die ons nog steeds doen zwijmelen

Meghan Markle's beste vriend hielp haar en Harry te verbergen voor Paparazzi