Melissa McCarthy Getty Images Getty Images

Melissa McCarthy is naar verluidt 75 pond afgevallen en is afgeslankt tot maat 14. Maar daar houdt het verhaal niet op.

De hilarische actrice, die haar eigen super-inclusive heeftmodelijngeopend in een nieuw interview over haar opvallendegewichtsverlies. Ze gaf toe dat ze nog steeds niet de 'norm' is in Hollywood. En daar is ze goed in.Het zijn allemaal fictieve, verzonnen dingen, zei ze. Ik ken enkele van die vrouwen in die tijdschriften die perfect worden genoemd of wiens kont zogenaamd beter is en vaak zien ze er persoonlijk niet eens zo uit.

Terwijl sommige celebs graag de kilo's willen wegsmelten voor een specifiekefilmof evenement, dat is niet de motivatie van McCarthy. In plaats daarvan is het een continu proces voor haar.

Ik zal boven zijn, ik zal beneden zijn, waarschijnlijk voor de rest van mijn leven, zei ze. Het punt is, als dat het meest interessante aan mij is, moet ik naar een lavendelboerderij in Minnesota gaan en dit opgeven.

McCarthy wil dat gesprekken over vrouwen in Hollywood verder gaan dan hun lichaam, niet alleen voor haar, maar ook voor andere actrices.

Er moet meer zijn, zei ze. Er zijn zoveel meer intrigerende dingen over vrouwen dan hun kont of hun dit of hun dat. Het kan niet elke keer de eerste vraag zijn, of helemaal geen vraag.

We zijn het er niet meer mee eens!

via ABCNews.go.com

PLUS: Zie het meestdramatisch gewichtsverlies bij beroemdhedenfoto's hieronder!