Als verrassing voor hun trouwe schare fans hebben hertogin Meghan en prins Harry hun eerste publieke optreden gemaakt sinds ze aankondigden dat ze hun tweede kind verwachten. Natuurlijk kun je geen verschijning van een zwangere Meghan verwachten zonder de onmiddellijke noodzaak om elk detail van haar zwangerschapsoutfit uit te pakken - en deze stelde zeker niet teleur.

Het paar dropte maandag een voorgefilmde video met Spotify, waar ze spraken over hun eigen podcast, Archewell Audio , die ze eind vorig jaar op het platform van de streaminggigant lanceerden. Als een uurwerk maken de twee elkaars zin af in de clip - Meghan zegt dat hun podcast wordt gebruikt om krachtige gesprekken op gang te brengen... Harry voegt eraan toe, die inspireren, uitdagen en onderwijzen.

In de clip ziet Meghan er zoals altijd chic uit in een prachtige lichtblauwe jurk met groene en goudkleurige bladeren in reliëf. De prachtige jurk, ontworpen door Oscar de la Renta, is licht, soepel en heeft een verlaagde taille - perfect voor zwangerschapskleding.Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Meghan (fanpagina) (@_duchess_of_sussex)

Op Valentijnsdag maakten Harry en Meghan bekend dat ze in verwachting zijn hun tweede kind . Archie wordt een grote broer, voegde hun woordvoerder eraan toe over het opwindende nieuws. Natuurlijk gingen fans in een razernij van opwinding, iets waar het paar bekend om staat. Kort na hun aankondiging maakten ze de stille beweging om formeel een stap terug te doen uit hun koninklijke rol - iets dat de afgelopen 12 maanden in de maak was.

In een verklaring van Buckingham Palace legt de firma uit: De hertog en hertogin van Sussex hebben aan Hare Majesteit de Koningin bevestigd dat ze niet zullen terugkeren als werkende leden van de koninklijke familie. Ze vervolgden: Na gesprekken met de hertog heeft de koningin schriftelijk bevestigd dat door afstand te doen van het werk van de koninklijke familie het niet mogelijk is om door te gaan met de verantwoordelijkheden en plichten die horen bij een leven van openbare dienst. De verklaring eindigde: hoewel ze allemaal bedroefd zijn door hun beslissing, blijven de hertog en hertogin zeer geliefde leden van de familie.

Het lijkt er zeker op dat er grotere dingen voor het koningshuis liggen, hoewel voor hen familie altijd op de eerste plaats komt. Blijf ons volgen, we twijfelen er niet aan Archewell Audio heeft nog veel meer edelstenen om ons inzicht te geven in hun fascinerende bewegingen.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zustersite, Nu om lief te hebben .