BIJWERKEN (15 februari 2018) — Meer dan een maand nadat ze aankondigde dat ze haar chemotherapiebehandeling had voltooid, voelt Julia Louis-Dreyfus zich klaar om te rocken na de operatie, en ze ziet er gelukkiger en gezonder uit dan ooit op haar eerste postoperatieve foto.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoera! Geweldige artsen, geweldige resultaten, je gelukkig voelen en klaar om te rocken na de operatie. Hé kanker, fuck you! Hier is mijn eerste postoperatieve foto.

Een bericht gedeeld door Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) op 14 februari 2018 om 10:40 uur PSTHet is hartverwarmend om te zien hoe Louis-Dreyfus er zo glamoureus uitziet, aangezien ze slechts een paar weken geleden...de SAG Awards gemistomdat ze zich niet goed genoeg voelde na haar kankerbehandeling. Dat weerhield de natuurlijk niet Veep ster van het binnenhalen van een hele reeks trofeeën.

Tijdens haar strijd tegen borstkanker heeft Louis-Dreyfus opbeurende en inspirerende berichten gedeeld, wat bewijst dat ze haar gevoel voor humor in deze moeilijke tijd niet heeft verloren. En haar positieve Instagram-bijschrift lijkt het bewijs dat ze goed herstelt. Hoera! Geweldige dokters, geweldige resultaten, je voelt je gelukkig en klaar om te rocken na de operatie, schreef ze.

Terwijl we wachten op nieuws van de 56-jarige dat ze kankervrij is, blijven we haar het beste wensen. Ga maar, Julia!

ORIGINEEL ARTIKEL (28 september 2017) —Onze gedachten zijn bij Seinfeld actriceJulia Louis-Dreyfusdie op donderdag 28 september onthulde dat ze aan het vechten isborstkanker. De 56-jarige maakte het nieuws bekend op haar Twitter-account.

1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Vandaag ben ik degene, twitterde ze. Het goede nieuws is dat ik de meest glorieuze groep ondersteunende en zorgzame familie en vrienden heb, en een fantastische verzekering via mijn vakbond. Het slechte nieuws is dat niet alle vrouwen zoveel geluk hebben, dus laten we alle vormen van kanker bestrijden en universele gezondheidszorg realiseren.

Dit hartverscheurende nieuws komt na de Veep ster nam haar recordbrekende zesde opeenvolgende Emmy voor Hoofdactrice in een komedie mee naar huis voor haar werk aan de HBO-komedie. Ze won ook dezelfde prijs in 2006 voor haar show De nieuwe avonturen van de oude Christine .

Vrienden en collega's van Louis-Dreyfus hebben al hun steun betuigd. Veep maker Armando Iannucci tweette zijn liefde.

In het verleden heeft ze zich opengesteld over gezond leven en haar trainingsroutine. In een interview met Vorm , bespreekt ze haar liefde voor wandelingen in de natuur en zegt: het is zowel een fysieke ontsnapping als een mentale. Toen ik een klein meisje was, zei mijn moeder: 'We gaan op natuurwandeling.' En ik deinsde terug omdat ik een hekel had aan dat soort dingen, herinnerde ze zich. Nu vind ik het geweldig, maar als ik het over wandelen heb tegen mijn eigen kinderen, zeggen ze: 'Ugh!' Ik hoop echter op een resteffect bij hen, en dat tegen de tijd dat ze mijn leeftijd hebben, ze' Ik ga net zo graag wandelen in de natuur als ik.

Louis-Dreyfus en haar man Brad Hall hebben een van delangstdurende huwelijkenin Hollywood, dus het lijdt geen twijfel dat hij aan haar zijde zal staan ​​tijdens de behandeling. Ze is ook de moeder van twee zonen - Henry (geboren in 1992) en Charles (geboren in 1997). Trouw aan haar humoristische roots, gaan Louis-Dreyfus en haar man vaak naar de basketbalwedstrijden van zoon Charlie (hij gaat naar Northwestern) waar zebrengt hem in verlegenheid met haar overdreven gejuich.

Julia Louis-Dreyfus heeft kanker(Photo Credit: Getty Images)

Tot nu toe is Louis-Dreyfus moeder gebleven over behandelingsopties. Dat gezegd hebbende, zullen we haar wensen voor een spoedig herstel blijven sturen. Je hebt dit, Julia!

h/t CNN

Meer van EERST

11 beroemdheden die kanker overleven

10 dingen die u moet weten als borstkanker in uw familie voorkomt

De grafische foto van deze vrouw kan jou of iemand van wie je houdt misschien redden van borstkanker