Sindsdien 13 op weg naar de 30 , Jennifer Garner-films zijn onze favoriet. Maar omdat we de persoon achter de Hollywood-persona hebben leren kennen, zijn we ook fans van de vrouw geworden. Haar lieve, buurmeisje-gedraaide-gewoon je gemiddelde moedervibe, of het kan haar zijn wat nu bekende vriendelijke en nederige houding is.

Hoe dan ook, we houden van Jennifer. En na het zien van haar Instagram-verhaal onlangs, houden we nog meer van haar. Garner, de 49-jarige moeder van drie, zei dat: koffie is altijd een waardevolle kleine daad van vriendelijkheid. Garner was in een van haar lokale Starbucks-winkels en toen het haar beurt was, bestelde ze een grande zoals thee . Vervolgens gaf ze de barista's een fooi en gaf ze $ 100 aan de kassier om? betaal voor de bestellingen van iedereen achter haar in de rij staan. Zeg gewoon dat ze een fijne dag moeten hebben en geef het door, zei ze.

Jennifer Garner's Instagram-account .Een kopje vriendelijkheid

Garner, een van Hollywoods populairste beroemdheden, is notoir nuchter, door haar kookrampen en haar overwinningen op sociale media te delen. Zonder haar overvloed aan talent en natuurlijke schoonheid zouden we zelfs het woord 'relatable' gebruiken. Hier is het ding: de ster is eigenlijk herkenbaar, zelfs terwijl ze ons verblindt met haar uitvoeringen op en buiten het scherm.

Dochter van ouders die hard werken en een bescheiden begin waardeerden, begon Garner op te treden als: een theateropleiding aan de Denison University in Ohio. Ze verhuisde na haar afstuderen naar New York City, waar volgens het boek Alias ​​ontdekken: de onofficiële gids dat ze zou oprollen centen om de metro te nemen naar het werk op Times Square. Ik was blut, maar ik was blij.

Garner is dankbaar voor alles waar ze voor heeft gewerkt en is zich ook bewust van het leven aan de andere kant van de roem. Ze is het uithangbord voor gezond, en deze meest recente daad van vriendelijkheid voegt alleen maar toe aan haar toch al lange lijst met goede momenten.

De kracht van vooruit betalen

Garner begon ook een bedrijf genaamd Er was eens een boerderij , die onlangs samenging met Red de kinderen voor het A Million Meals-initiatief. Samen zamelen ze geld in om tegen eind 2024 een miljoen voedzame maaltijden te verstrekken aan kinderen in landelijke gebieden in de VS.

Van grote, brede voorbeelden van vrijgevigheid tot een paar lange en grande macchiato's, Jennifer Garner kent de waarde van een daad van vriendelijkheid . Geef het door, moedigde ze aan in het bijschrift onder haar Instagram-verhaal.

We vragen je, doet Jennifer Garner iets dat niet ronduit geweldig is? We wedden om een ​​kopje koffie dat ze niet doet.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk in ons gedrukte tijdschrift, Eerst voor vrouwen .