Of je nu bentnog steeds in quarantaineof gewoon niet klaar om de drukte van je favoriete drive-thrus en restaurants het hoofd te bieden, je hebt geluk - je kunt de favoriete gerechten maken die je thuis zou eten!

Alleen maar zoals Disneyland, verschillende voedselketens hebben zo vriendelijk gedeeld hoe ze hun recepten in uw keuken kunnen recreëren. Dat klopt, je hoeft niet eens tijd te besteden aan experimenteren en finetunen zoals de man die uitvond hoe je een perfecte kopie vanKFC's finger-lickin' fried chicken. Bovendien zijn de meeste hiervan zo eenvoudig dat je ze waarschijnlijk voor jezelf wilt blijven maken, zelfs als alles weer normaal is geworden.

Bekijk welk recept voor copycat-restaurants je als eerste wilt aanpakken!McDonald's McMuffin en Hash Browns

Mis je een snelle ontbijthap van de Golden Arches? Hun officiële Britse Twitter-account deelde het eenvoudige recept dat je kunt gebruiken om een ​​copycat-versie van hun worst McMuffin en kant van hashbrowns te maken. Zelfs als je geen metalen ring hebt om het perfecte cirkelvormige gebakken ei te krijgen, weten we zeker dat dit je ochtendhonger zal stillen!

Klik hier voor McDonald's McMuffin-recept en Klik hier voor hun opgebakken aardappels.

Chipotle's Guacamole

De chef-kok van het ketenrestaurant, Chad Brauze, brengt je niet eens $ 2 in rekening om dit aan je maaltijd toe te voegen! Hij deelde het recept op hun officiële Instagram-pagina en samen met de voor de hand liggende gepureerde avocado's, lijkt het geheim van deze dip de gesnipperde uien, koriander en jalapeno een paar seconden in limoensap te weken voordat ze worden gemengd.

Klik hier voor het guacamole-recept van Chipotle.

Kaneelbroodjes van kaneel

Hoewel het hoofdbestanddeel van het winkelcentrum hun eigen recept niet deelde, vertrouwen we Food Network-ster Sandra Lee als ze zegt dat haar recept een goede match is. Lee houdt dingen semi-zelfgemaakt met haar re-creatie door het gebruik van ingeblikt Pillsbury-koekjesdeeg. In plaats van ze in de voorgesneden stukken te breken, stampt ze het geheel samen voordat ze het weer uitrolt en bedekt met boter, kaneel en bruine suiker.

Klik hier voor het Cinnabon-recept van Sandra Lee.

Kaneelbroodjespannenkoeken van Cheesecake Factory

Als je een iets andere draai wilt aan het klassieke kaneelbroodje, moeten deze flapjacks van de Cheesecake Factory de plek raken. De pannenkoeken zelf zijn een vrij traditioneel karnemelkrecept, maar een eenvoudig mengsel van kaneel, bruine suiker, boter en room zorgt voor de oh zo heerlijke swirl.

Klik hier voor het recept voor pannenkoeken met kaneelbroodjes van Cheesecake Factory.

Olive Garden Alfredo Saus

De laatste tijd meer pasta maken dan ooit? We nemen het je niet kwalijk, het is een van de gemakkelijkste en meest aangename gerechten. Maar nu kunt u uw noedelmaaltijden nieuw leven inblazen met de kenmerkende Alfredo-saus van Olive Garden. Het komt misschien niet met onbeperkte salade en broodstengels, maar de boterachtige, knoflookachtige, romige en kaasachtige pastatopper zal nog steeds een glimlach op ieders gezicht toveren.

Klik hier voor het Alfredo-sausrecept van Olive Garden.

IKEA Gehaktballen en Roomsaus

Op echte IKEA-manier deelde het Britse filiaal hun gehaktbalrecept met hetzelfde soort visuele instructies die ze in elk plat verpakt meubelstuk opnemen. Maar hopelijk zal het mengsel van rundvlees en varkensvlees, knoflook, broodkruimels en melk je niet zo gefrustreerd achterlaten als het samenstellen van een nieuw dressoir.

Klik hier voor het recept voor gehaktballen en roomsaus van IKEA.

DoubleTree Chocoladekoekjes

De hotelketen heeft geschiedenis geschreven door hun geliefde recept voor chocoladekoekjes met de rest van ons te delen. Het maakt een partij van 26 koekjes, dus het zal zeker ieders zoetekauw tevreden houden. De meeste ingrediënten zoals boter, suiker, vanillemeel, haver en natuurlijk chocoladeschilfers zijn niet zo verrassend, maar wist je dat ze ook een scheutje vers citroensap toevoegen?

Klik hier voor het recept voor chocoladekoekjes van DoubleTree.

Taco Bell Crunchwrap Supreme

De Mexicaanse fastfoodketen heeft niet echt een van hun eigen recepten onthuld, maar heeft er een paar gedeeld die dat wel zijn bijna net zo goed zoals degene die je uit de drive-thru kunt pakken. Als je de balans van knapperige tostada, zachte tortilla's, hartig vlees en kleverige kaas hebt gemist, probeer dan Koken met Janica's door Taco Bell goedgekeurde copycat-recept.

Klik hier voor Taco Bell's Crunchwrap Supreme recept.