We weten dat mooie sterren zoals Reese Witherspoon glamourploegen hebben om hen te helpen er op hun best uit te zien tijdens prijsuitreikingen en openbare evenementen. Maar zelfs als ze niet op een rode loper loopt, is de Legaal blond actrice houdt nog steeds vol prachtige gloed dankzij een huidverbeterende smoothie die ze elke dag nipt.

En gelukkig deelde Witherspoon het vezelrijke recept voor groene smoothies waar ze al bijna tien jaar op vertrouwde met fans op haar Instagram-pagina . Het begint met twee volle kroppen romaine sla, plus een handvol spinazie (ongeveer een half kopje). Maak je geen zorgen als je die exacte ingrediënten niet hebt. Witherspoon legt uit dat het echt gemaakt kan worden met alle groenten die je hebt, zolang je maar hebt veel ervan.

Vervolgens, al die bladgroenten wat verzoening nodig. Om de bitterheid in evenwicht te brengen, voegt Witherspoon een hele appel, peer, banaan en citroen toe aan haar recept. Je hoeft niet eens de moeite te nemen om de citroenzaden te extraheren - ze worden meteen gemengd en voegen extra vezels toe!Dan is het tijd voor de vloeistof: Witherspoon kiest voor een half kopje kokoswater, maar gewoon water werkt ook. De actrice somt ook extra's op zoals amandelboter, lijnzaad en eiwitpoeder die op dit punt kunnen worden toegevoegd.

Nadat alles is gehakt en klaar om te gaan, is het tijd om te gaan mixen! Het recept is genoeg voor twee smoothies, om te delen met een geliefde of de restjes in de koelkast te bewaren voor de volgende dag.

Witherspoon crediteert haar Overal kleine vuurtjes co-ster Kerry Washington voor het tippen van haar over het recept, maar het duurde lang voordat ze een scherm deelden. Ik zat naast haar op een prijsuitreiking en ik kende haar niet echt, maar ik zei: 'Je huid is zo mooi, wat doe je?' En ze zei: 'Ik denk echt dat het van dit drankje komt... Het is gewoon echt mijn huid veranderd, en het maakt mijn haar en nagels echt sterk.'

Samen met de gezondheids- en schoonheidsboosts, zegt Witherspoon dat het ook geweldig smaakt - zelfs als de groene tint sommigen misschien anders doet denken. Bovendien houdt het haar de hele ochtend vol zonder een zwaar ontbijt. Klinkt als een winnaar voor ons!

Kijk eens hoe ze de smoothie opklopt:

Bekijk dit bericht op Instagram

Het geheime ingrediënt is DANSEN! Ik deel mijn ochtendgroene smoothie met jullie. Lekker en gezond! 🥒 (Recept geïnspireerd door @_kimberlysnyder)

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op 26 mei 2020 om 10:39 uur PDT

Als je ons nu wilt excuseren, we gaan in onze koelkast kijken om te zien welke bladgroenten we kunnen mixen voor een heerlijk gezond drankje!