Per ongeluk gekochtte veel avocado's? We hebben een vriestechniek die ervoor zorgt dat geen van die kostbare producten verloren gaat. (Psst: Als je denkt dat je zullen in staat zijn om je avo's binnen de komende paar dagen te eten, hier zijn devoorkeursmethoden om je favoriete fruit vers te houdentot dan.)

De beste manier om een ​​avocado in te vriezen volgens Avocado's uit Mexico , is om het eerst te pureren, te mengen met limoensap en in een plastic diepvrieszak te doen. Zorg ervoor dat alle luchtbellen eruit zijn geperst voordat je het in de vriezer doet. Om te ontdooien, zet het de dag in de koelkast voordat je bent van plan om het op te eten. Deze methode kan ook werken voor bevroren guacamole, maar alleen als er geen ander fruit of groente in zit. Enkele van de meest populaire toevoegingen van guac, zoals uien en tomaten, zullen het bevroren product waterig en vies maken nadat het is ontdooid. Daar wil je toch niet alle moeite voor doen?

Californische avocado's zegt dat een andere manier om hun naamgenoot te bevriezen is om eerst de avocado doormidden te snijden, de pit eruit te halen en de schil eraf te halen. Bestrijk vervolgens de helften met citroensap en wikkel ze in plasticfolie. Net als bij de methode voor het invriezen van puree, wil je er zeker van zijn dat er geen ruimte is voor lucht. Plaats de verpakte avo's in een diepvriesbestendige zak, druk de lucht eruit en rits hem dicht. Ze gaan de vriezer in, totdat je klaar bent om te eten!Maar wees gewaarschuwd: diepvriezers hebben de neiging om de smaak en textuur van deze vrucht te veranderen - en dat zijn de twee dingen waar we het meest van houden! Als je bevroren avo een beetje flauw smaakt, kun je er altijd guac van maken. Dit is het moment om die tomaten, uien en jalapeños aan de mix toe te voegen. (Een beetje extra kruiden kan ook nooit kwaad.) Een andere populaire methode om bevroren avocado opnieuw te gebruiken, is het pureren tot een romige saladedressing.

Of je kunt altijd proberen onze favoriet te makenketo avocado margarita- jammie!

Meer van EERST

Hoe weet je of een avocado rijp is voordat je hem opensnijdt?

Het meest voedzame deel van een avocado is ook het gemakkelijkst te negeren

Avocado Pit Bouillon zit boordevol voedingsstoffen en is super eenvoudig te maken