Met een extra lange winter voorspeld voor 2020, kan niemand het je kwalijk nemen dat je uit de ontwijking wilt komen en naar warmere kusten wilt gaan. De manier waarop u ervoor kiest om uw reis te betalen, kan echter het verschil maken in de wereld als het gaat om geld besparen. Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt gewerkt en genoeg pensioenspaargeld hebt om reizen in je gouden jaren mogelijk te maken, wil je misschien overwegenmet behulp van een creditcardom uw reis te boeken. Met de juiste kaart en een beetje strategische planning kunnen uw zuurverdiende vakanties zelfs worden vrij . Lees verder voor onze topkeuzes als het gaat om de beste creditcards voor op reis.

Hoe u reispunten kunt verdienen

Om uw reis betaald te krijgen, moet u voldoende reispunten verzamelen, die u kunt verdienen door u aan te melden voor creditcards of wanneer u geld uitgeeft aan uw creditcardaankopen. Dat betekent echter niet dat u meer moet uitgeven om ze te krijgen! Voor het verwerven van punten hoeft u uw bestedingspatroon niet te veranderen - alleen uw strategie. Door uw normale maandelijkse kosten op een van onze aanbevolen kaarten te zetten en het afbetalen tegen het einde van de maand in contanten, kunt u de vruchten gaan plukken van die snel oplopende punten.

Als je iemand bent die niet georganiseerd is, moet je misschien herinneringen voor jezelf instellen om geld opzij te zetten voor de aankopen die je zou doennormaal gesproken betalen met uw bankpasof contant, dus u bent voorbereid wanneer uw meer dan normale creditcardrekening met de post komt. Bescherm uw geld en rek het tot het uiterste!De beste creditcards voor op reis

Naast het wijzigen van de manier waarop u geld op uw creditcard uitgeeft, wilt u er zeker van zijn dat u het uitgeeft aan de Rechtsaf creditcard — oftewel een kaart waarmee u de meeste punten krijgt voor uw zuurverdiende geld. We hebben vier van de beste creditcards verzameld om u voor uw reis het maximale aantal punten te geven. Lees verder om erachter te komen welke dat zijn!

Voorkeur voor Chase Sapphire

Foto met dank aan Chase

een. Voorkeur voor Chase Sapphire

Deze kaart staat bekend als een van de beste reiskaarten die er zijn. Hoewel er een jaarlijkse vergoeding van $ 95 is om mee te kampen, compenseerden de beloningen de kosten ruimschoots.

Om te beginnen, als je $ 4.000 uitgeeft in drie maanden, krijg je een 60.000 punt aanmeldbonus wanneer u kaarthouder wordt - dat komt overeen met $ 750 aan reiskosten! Bovendien krijgt u 2x punten voor reizen (inclusief openbaar vervoer, parkeren en tol) en dineraankopen. Aangezien punten al 1,25 cent per stuk waard zijn, is dat minstens 2,5 cent verdiend voor toekomstige reizen, die u kunt boeken via de Chase-portal. Klanten verdienen ook 1x punten voor aankopen in andere categorieën.

Maar dat is niet alles! Reizigers die boeken bij deze kaart ontvangt $ 100 per dag voor bagage die zes uur of meer is vertraagd (tot $ 500), tot $ 500 per ticket als vluchten met 12 uur of meer vertraging oplopen, en een huurautoverzekering voor het geval er iets met uw rit gebeurt.

Met deze kaart , bent u ook gedekt door annulerings- en onderbrekingsverzekeringsuitkeringen tot $ 10.000 als u moet afzien van reizen vanwege ziekte of letsel, zwaar weer of een wijziging in militaire orders.

Hadden we al gezegd dat er ook geen buitenlandse transactiekosten zijn?

De Voorkeur Chase Sapphire heeft echter een van de hogere minimumuitgaven, dus als u normaal gesproken geen $ 4.000 in drie maanden zou uitgeven, past een van de onderstaande kaarten misschien beter.

Zuidwest-kaart

Foto met dank aan Chase

2. Zuidwest-kaarten

Southwest Airlines heeft iets van een cult-aanhang - en met een goede reden! Naast de twee gratis ingecheckte bagage die standaard bij elke vlucht worden geleverd, kunnen Southwest-kaartklanten die 110.000 kwalificerende punten verdienen op een van de drie Southwest-creditcards van de luchtvaartmaatschappij ( Prioriteit voor Southwest Rapid Rewards , Southwest Rapid Rewards Premier , of Southwest Rapid Rewards Plus ), of 100 enkele Southwest-vluchten per jaar neemt, verdient iets dat bekend staat als de Southwest Companion Pass.

Deze kleine schoonheid geeft je recht op een gratis tweede ticket op onbeperkte Southwest-vluchten voor een jaar - je bent alleen verantwoordelijk voor toeslagen en belastingen. Dat betekent dat je een vriend of familielid kunt kiezen om bijna gratis mee te reizen voor maar liefst 365 dagen reizen. Je kunt zelfs tot vier keer per jaar van begeleider wisselen!

Elk van de bovenstaande kaarten heeft een jaarlijkse vergoeding tussen $ 69 en $ 149 en een aanmeldingsbonus van 40.000 Southwest-punten wanneer u in de eerste drie maanden $ 1.000 uitgeeft, die kan worden gebruikt voor het doel van 125.000. Bovendien verdient u 35.000 extra punten wanneer u in uw eerste zes maanden $ 5.000 uitgeeft, en 75.000 punten bij uw lidmaatschapsverjaardag. Uw punten verlopen ook nooit, dus u kunt ze in de loop van de tijd opbouwen.

American Express Gold Skymiles

Foto met dank aan American Express

3. American Express Gold Delta Skymiles

Geen Zuidwest-persoon? We hebben je gedekt! De American Express Gold Delta Skymiles-kaart zal u helpen snel die frequent flyer-miles te verzamelen, aangezien u 2x bonuspunten verdient op Delta-aankopen (1x op al het andere). U krijgt ook 30.000 bonusmijlen bij lidmaatschapswelkomst wanneer u $ 1.000 uitgeeft in de eerste drie maanden en een tegoed van $ 50 wanneer u binnen dezelfde periode een Delta-aankoop doet met uw kaart.

Beter nog, instappen met prioriteit en één ingecheckte bagage is gratis voor u en alle anderen op uw reservering (maximaal negen personen). Voor $ 30 per stuk is dat tot $ 270 per vlucht! De jaarlijkse bijdrage op deze kaart wordt het eerste jaar kwijtgescholden.

Capital One Venture

Foto met dank aan Capital One

Vier. Capital One Venture

De Hoofdstad Een ® Onderneming ® kaart heeft hogere kredietnormen dan veel vergelijkbare kaarten op de markt, maar als je in aanmerking komt, zijn de voordelen geweldig. Om te beginnen krijg je 10x duizenden op alle Hotels.com-reserveringen tot en met januari. Die besparingen kunnen ook worden gecombineerd met het loyaliteitsprogramma van Hotels.com, waarmee u één gratis nacht krijgt voor elke 10 nachten geboekt via de website.

Klanten die hun reizen boeken, inclusief hotelovernachtingen, vluchten, trein- en bustickets en meer, op de Venture-kaart kunnen er ook voor kiezen om hun mijlen te gebruiken om hun aankopen te dekken met de kaart koper gum functie.

Alsof dat nog niet cool genoeg was, krijg je ook $ 500 aan reizen (50.000 mijl) als je binnen de eerste drie maanden $ 3.000 uitgeeft, waardoor deze kaart een geweldige optie is voor mensen die vaak in hotels verblijven.

Zie meer van onze beste productaanbevelingen .

FIRST for Women werkt samen met CardRatings voor onze dekking van creditcardproducten. FIRST for Women en CardRatings kunnen een commissie ontvangen van kaartuitgevers.

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op onze zustersite, Vrouwenwereld .