Met onderzoek om het idee te ondersteunen dat een ondersteuningssysteem u kan helpenverlies gewicht, het is tijd om een ​​of twee sportschoolmaatjes te vinden, of zelfs vier! Is dat het geheim van afvallen?

Voor één Connecticut-kwartet was dat het geval. Brooke Steneck, Amy-Jo Reid, Arleen Crespo en Quasheena Young ontmoetten elkaar tijdens een Zumba-les en samen zijn ze samen 422 pond afgevallen. Ga zo door, dames!

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb zoveel met deze meiden meegemaakt ❤️ #thebestisyettocomeEen bericht gedeeld door Brooke Steneck (@brookesteneck) op 6 aug. 2017 om 16:44 PDT

In het begin werden de vier vrouwen door elkaar geïntimideerd, zei Steneck, die 120 pond is afgevallen. Maar toen ze zich realiseerden dat ze er allemaal waren met hetzelfde doel om af te vallen, begonnen ze een band te krijgen.

MOET ZIEN:3 eenvoudige trucs om schildkliergerelateerde gewichtstoename te voorkomen

succesverhaal gewichtsverlies Brooke Steneck

Brooke Steneck verloor 120 pond.

Reid, die 104 pond is afgevallen, vertelde InsideEdition.com : We zouden motiverende citaten, eten, trainingen, wekkers sturen om mensen 's ochtends wakker te maken, om elkaar te motiveren. Als een persoon zich down of in een sleur voelde, zouden we elkaar motiveren om met hun kont naar de sportschool te gaan.

succesverhaal gewichtsverlies Amy-Jo Reid

Amy-Jo Reid verloor 104 pond.

Toen de vier zich inschreven voor een Tough Mudder-race, een uithoudingsevenement dat deelnemers door een hindernisbaan van 10 tot 12 mijl voert, bleven ze bij elkaar. Young, die 108 pond is afgevallen, overwoog serieus om terug te gaan, maar haar vriendinnen lieten haar dat niet toe.

succesverhaal afvallen Quasheena Young

Quasheena Young verloor 108 pond.

MOET ZIEN:Hoe zich te ontdoen van een dubbele kin

Crespo, die 90 pond is afgevallen, was nerveus over het zwemevenement, maar Young kon een handje helpen.

Zonder haar had ik het waarschijnlijk niet kunnen doen, zei Crespo. Uiteindelijk zorgde ze ervoor dat ze er was om me uit het water te helpen. Het beste was dat we het allemaal samen deden.

Arleen Crespo verloor 90 pond.

Maar maak je geen zorgen - deze dames hebben ook plezier buiten de sportschool. Als groep vieren ze soms met pizza en margarita's, en elke vrouw is er om haar vrienden te dwingen de volgende dag naar de sportschool te gaan.

Dat heeft me veel geholpen, zei Steneck. Ik zou voor een lange tijd goed zijn en op de goede weg zijn en ik zou mezelf misschien verliezen en zou niet de motivatie hebben om weer aan de slag te gaan, maar om iedereen als een team te hebben - we gaan uit en vieren samen en komen binnen en werken hard ook - ik denk dat dat een heel goede balans voor mij was.

MOET ZIEN:Meer van dit fruit eten kan het afslanken versnellen, zelfs als je een bankaardappel bent

Afvallen is niet gemakkelijk, maar het is een stuk leuker met vrienden aan je zijde.

Je gaat huilen, zei Crespo. Maar als je drie vrienden hebt die er zijn om je vast te houden en te steunen, ben je gezegend.

Bekijk hun transformaties hieronder:

h/t AOL.com

Meer van EERST

10 snacks die vrouwen die zijn afgevallen zweren bij

In een handomdraai afvallen met zalm

Kijk naar dit simpele ding wanneer je eet, kijk hoe ponden wegsmelten