Er is iets speciaals aan om met al je vrienden naar je favoriet te kijkenAmerikaans voetbalteam het veld betreden en dit jaar draait het allemaal om de zelfgemaakte achterklep. Homegating genoemd, bumperkleven thuis is de op één na beste manier om je team aan te moedigen zonder daadwerkelijk een paar pom-poms aan de zijlijn op te pikken. En voor de liefhebbers van departijmeer dan alleen de toneelstukken, biedt homegating ook het perfecte excuus om achterover te leunen met een Moscow Mule in plaats van honderden uit te geven voor NFL-tickets. We spraken met fashionista, restauranteur en homegating-expert Giuliana Rancic om exclusieve tips en trucs te krijgen over het gooien van uw eigen zelfgemaakte achterklep.

Nog maar een paar weken geleden werkte Giuliana samen met Chicago Bears-legende Anthony Spice Adams en de NFL om een ​​speciale homegate voor fans te organiseren, compleet met versieringen en pittige swag van NFLShop.com . Maar je eigen homegate hoeft niet zo luxe te zijn - en Giuliana kent alle geheimen.

Ken de spelers

Mijn man Bill Rancic is natuurlijk een grote Bears-fan, legt Giuliana uit. We hebben de kans gehad om een ​​aantal spelers te ontmoeten... die nu in Chicago wonen... en door veel mensen achter de schermen te ontmoeten, ben ik ook van de Bears gaan houden. Dat hoeft natuurlijk niet letterlijk weten de spelers zoals Giuliana dat doet (we kunnen tenslotte niet allemaal met Spice Adams omgaan!). Maar weten op wie je steunt, kan een groot verschil maken bij het kijken naar de game. Allereerst is het makkelijker om geïnvesteerd te worden als je een paar gezichten aan het team kunt plakken. Maar het is ook een geweldige gespreksstarter als je kunt meepraten over hoe spelers presteren - en wie net die geweldige pass heeft gepakt.Stel de scène in

Je hoeft niet per se je uiterste best te doen om je tv-kamer in de kleuren van je team te dekken, maar homegating is zeker niet hetzelfde als op de bank zitten met de game aan. In plaats daarvan kunnen kleine details in de kamer helpen om uw feest bij elkaar te brengen. Voor Giuliana zijn enkele van haar favorieten de NFL-winkelitems - vooral Moscow Mule-mokken met het logo van je team en een goede merk deken .

Het verhoogt allemaal je feest en het laat mensen zien dat wanneer ze langskomen, dit een echt evenement is dat we hier hebben. Het brengt gewoon echt dat hele gevoel van de achterklep in iemands woonkamer, deelt Giuliana. Mensen komen langs en we hebben een aantal van de [Bears]-producten uit, en mensen zijn er dol op. Mensen geven er commentaar op, ze zijn een goede gespreksaanzet en ze brengen iedereen gewoon in die geweldige geest.

Maar als je niet slechts één thuisteam hebt, hoef je het plezier niet te missen. In plaats daarvan kunnen mooie serveerborden om snacks op te schikken meegaan. Dat geldt ook voor snijplanken, of je eigen Moscow Mule-mokken. Rode solo-kopjes en papieren borden zijn altijd gemakkelijk, maar met een beetje extra inspanning kun je een heel eind komen in het comfort van je eigen huis.

voetbalfeestje

(Photo Credit: Andrew Weber/AP-afbeeldingen voor NFL)

Houd de geesten hoog

En ja, we bedoelen die geesten. Het introduceren van je eigen game-dagcocktail kan ook een leuke manier zijn om het feest feestelijk te houden, of je het nu thematiseert naar je favoriete team, favoriete speler of favoriete spel. Maar voor Giuliana houdt ze graag verschillende drankjes bij de hand. Moscow Mules natuurlijk, maar ook bieren voor de bierdrinkers, wit en rood voor de wijndrinkers, en iets extra's voor touchdown-momenten. Ik ben dol op prosecco en het is erg verfrissend, geeft de fashionista toe. Het is bruisend, dus er is een soort van feestgevoel als je wilt. En zorg natuurlijk dat je wat niet-alcoholische drankjes bij de hand hebt voor de kinderen en degenen die liever niet drinken.

Ga gamen

Niet iedereen zal in elke game zo geïnvesteerd zijn. Houd in plaats daarvan een paar activiteiten in de buurt voor mensen die niet zo graag de score in de gaten houden. Dat kan bordspellen zijn om de kinderen bezig te houden, of iets meer volwassenvriendelijk, zoals Cornhole - of, zoals Giuliana het noemt, Baggo. Dat is een leuk spel en we speelden dat [bij onze NFL-homegate], deelde de gastvrouw mee. Iedereen deed mee aan dat spel, dat was erg leuk.

Je kunt ook je familienormen bij de hand houden, of je nu graag een spelletje pick-up in de achtertuin speelt of kaarten rond de tafel. Door je gasten iets anders te bieden dan alleen maar af te stemmen op het spel, verveelt niemand zich - hoe lang die time-out ook duurt.

Ideeën voor voetbalfeesten

(Photo Credit: Andrew Weber/AP-afbeeldingen voor NFL)

Eet op

Wie kan het eten vergeten, een van de belangrijkste onderdelen van bumperkleven en homegating? Tot de klassiekers behoren natuurlijk hamburgers en hotdogs. Maar de Rancics gaan graag een tandje bijsteken door wat steaks op de grill te gooien of eenpastagerecht van een van hun restaurants, RPM Italian. Ik weet dat veel mensen niet zouden denken aan een pasta-avond bij voetbal, maar mijn moeder heeft me geleerd hoe ik haar kenmerkende pasta moet maken die Mama DePandi's Bucatini wordt genoemd... Het is ons bestverkochte gerecht bij RPM Italian en het is ongelooflijk.

Soms maakt ze het zelfs zelf thuis. Mijn man en ik koken graag samen... Bill houdt van grillen... Dus hij behandelt meer steaks, hamburgers, worstjes, hotdogs, dat soort dingen. En dan zal ik meer doen zoals de pasta, de zijkanten, salade. Voor hen draait het allemaal om het bepalen van de sfeer. We creëren een setting waar we ook kunnen bijpraten, mijn vrienden kunnen bijpraten en dan inchecken bij het spel, en dan rennen de kinderen rond ... Ik denk gewoon dat het gewoon iets is om het spel aan te hebben en mensen erbij te hebben, wat is gewoon een geweldige manier om een ​​nacht of een middag door te brengen.

Meer van EERST

38 hotdogrecepten die zelfs hamburgerfanaten zullen overtuigen

12 Super Bowl-snacks die van je feest het beste spel van de stad maken

Tortellini Met Romige Speksaus