Er is niets waar we meer van houden dan in eenbubbelbadaan het einde van een lange dag, daarom hebben we ons altijd afgevraagd of?badbommenwant douches bestonden. Zou het niet leuk zijn om de ontspannende effecten van een badbom onder de douche te creëren voor die dagen dat je moet decomprimeren - maar je hebt maar 10 minuten over? Het blijkt dat badbommen voor douches online en in winkels te koop zijn, en je kunt zelfs een doe-het-zelfversie maken.

Een shower bomb lijkt erg op een bath bomb: het is eigenlijk een tablet die je onder de douche laat liggen. Het belangrijkste verschil is dat een douchebom, in plaats van binnen enkele seconden op te lossen, meerdere wasbeurten meegaat. Het enige wat je hoeft te doen is het te besprenkelen met een paar druppels water om rustgevende geurende oliën vrij te geven; de stomende omstandigheden in je douche doen de rest. En als u de tablet op een zeeprek of in uw douchemand plaatst, uit de buurt van direct en langdurig contact met water, gaat hij nog langer mee.

U kunt online douchebommen kopen bij tientallen retailers, waaronder Amazon ( $ 19,95 voor zes, Amazon ). Ze zijn er in verschillende geuren, met populaire keuzes als eucalyptus, lavendel, pepermunt en sinaasappel. Winkels zoals Bath and Body Works en Ulta hebben hun eigen versies, die perfect zijn voor drukke vrouwen die zo snel mogelijk een kalmerende douche willen.Omdat shower bombs van dezelfde ingrediënten worden gemaakt als traditionele bath bombs, kun je ook zelf een goedkopere versie maken. Alles wat je nodig hebt is zuiveringszout, citroenzuur, maizena en essentiële oliën . Met een handgemaakte shower bomb kun je de oliën die je gebruikt aanpassen aan verschillende behoeften, zoals spier- en gewrichtspijn, slaapproblemen en maagzuur . (Zelfs alleen al praten over douchebommen heeft ons ontspannen!)

Als u, net als wij, dringend behoefte heeft aan slechts 15 minutenzelfzorg- vrij van schreeuwende kinderen, zeurderige echtgenoten en gerechten die zichzelf niet schoonmaken - we geven je de OK om jezelf op te sluiten in de badkamer, een douchebom in te doen en wat tijd voor jezelf te hebben. Dat is wat we gaan doen!

Meer van EERST

7 natuurlijke manieren om stress te verminderen en hartaandoeningen te voorkomen

Kalmeer je lichaam en geest met de 8 beste kruidentheeën voor angst

Hoe u van uw badkamer een spa-achtige retraite kunt maken met een beperkt budget