Brittany Denise is eenNICU verpleegkundigein Akron, OH. Eerder deze week plaatste ze een foto waarop ze een baby vasthoudt om uit te leggen wat een NICU-verpleegkundige doet. Mensen die nog nooit een premature baby hebben gehad, denken misschien dat verpleegsters deze preemies de hele dag vasthouden en wiegen. Maar, zoals Denise aangeeft, ze doen zoveel meer.

GERELATEERD: Toen zijn vrouw na het werk geen woord tegen hem zei, kwam deze man tot een schokkende realisatie

Ik zorg voor baby's die maanden te vroeg zijn geboren om zonder moderne medicijnen te leven ... Ik beoordeel ze, verzorg ze, teken laboratoria, start IV's en geef medicijnen, schreef ze in het bijschrift bij de foto. Ze leert nieuwe vaders hoe ze de luier van hun kwetsbare baby moeten verschonen, legt de baby met slangen en draden op de borst van een nieuwe moeder. Als de baby's gedijen, viert ze feest met de ouders. Als de familie naar huis gaat, juichen Denise en haar collega's op de NICU toe.Maar soms zijn dezebaby'sga niet naar huis. En Denise houdt er een vast op deze foto (uiteraard met toestemming van de moeder). En als dat gebeurt, schrijft Denise, omhels ik hun familieleden terwijl ze voor de laatste keer weglopen uit de babykamer, in de hoop dat mijn woorden hen wat troost hebben gebracht. Soms huil ik in de auto op weg naar huis, onder de douche of als ik probeer in te slapen voordat ik ga werken om voor andere kleine levens te zorgen. Ja, mijn ‘baan’ is NICU-verpleegkundige. Maar het bewijst keer op keer dat het zoveel meer is.

Je kunt haar hele bericht hieronder lezen - het is tegelijkertijd hartverscheurend en ontzagwekkend.

Volgende:Kinderarts werkte de klok rond om 3 pond te besparen. Preemie's leven, maar had deze verbluffende terugbetaling 30 jaar later nooit verwacht

via Voor elke moeder