We kennen allemaal de worsteling van het inpakken van een cadeau met een vreemde vorm, zoals een teddybeer of een speelgoedvrachtwagen. Het eindigt meestal in een puinhoop van papier en plakband, maar er is onlangs een heel eenvoudige hack voor het inpakken van geschenken die de ronde doet op sociale media.

Blogger Lindsay Roggenbuck deelde de simpele truc met haar TikTok-pagina - en nee, het gaat niet om het pakken van een cadeauzakje. In plaats daarvan maak je eigenlijk een tas vaninpakpapiermet een paar slimme vouwen en een beetje lint.

Bekijk hoe ze de geniale techniek gebruikt om een ​​klein knuffeldier in te pakken:@lindsayroggenbuck

Cadeauverpakking hack #lifehack #lifehacks #momhacks #vandaagjaarverkocht #learnotiktok #christmastiktok #kersthack #kersthacks #cadeauverpakkingideeën

♬ Alles wat ik wil voor Kerstmis ben jij - Mariah Carey

Het is geen verrassing dat de hack voor het inpakken van cadeaus meer dan vier miljoen keer is bekeken! De techniek zal ons zeker alle hoofdpijn besparen bij het aanpakken van vreemd gevormde geschenken, zelfs op grotere items. Als je geen lint voor de bovenkant wilt gebruiken, kun je het altijd op dezelfde manier verzegelen als voor de onderkant.

Afgezien van de techniek zelf, werden commentatoren weggeblazen door het gereedschap dat ze gebruikt om over het inpakpapier te glijden in plaats van een gewone schaar. Roggenbuck uitgelegd dat ze hem al jaren heeft, maar niet meer precies dezelfde kon vinden. Gelukkig hebben we een redelijk geprijsde gevonden die de klus net zo goed zou moeten klaren: Westcott Titanium gebonden scheermes papiersnijder ( Koop op Amazon, $ 7,41 ).

Maar dat is niet de enige handige tip die Roggenbuck heeft voor het inpakken van cadeaus deze feestdagen. Kijk hoe ze het klassieke (en oh zo frustrerende) probleem van niet genoeg inpakpapier knippen aanpakt:

@lindsayroggenbuck

Cadeauverpakking hack #lifehacks #vandaagjaarverkocht #iwastodayyearsold #learnotiktok #cadeauverpakkingideeën #kersthacks #christmastiktok #momhacks #cadeaupapier

♬ Jingle Bell Rock – Bobby Helms

Het enige dat nodig was, was een simpele draai aan het geschenk om het perfect te laten passen! Net als de eerste clip, heeft deze miljoenen kijkers die ongetwijfeld opgelucht zijn dat ze niet langer constant hoeven te hakken op inpakpapier als ze verkeerd meten.

Nu hoef je nooit meer bang te zijn voor deze veelvoorkomende problemen met inpakken - of in plaats daarvan op zoek te gaan naar cadeauzakjes.

We schrijven over producten waarvan we denken dat onze lezers ze leuk zullen vinden. Als u ze koopt, krijgen wij een klein deel van de opbrengst van de leverancier.