Noem ons hoarders of noem ons verzamelaars, als er één ding is waarvan wij schoonheidsjunkies weten dat het waar is, dan is het dat het op orde houden van onze make-up de sleutel is om gezond te blijven. Van potjes vochtinbrengende crème en nachtcrèmes tot fundament , eyeliner , engeurflessen in overvloed, al die geliefde producten kunnen al snel je ruimte overnemen. Gelukkig voor jou, zijn we hierin misschien de heilige graal van opslagtools tegengekomen Awenia's 360-graden roterende make-uporganizer ( $ 36,99, Amazon )

Gemaakt van hoogwaardig acryl, deze organizer, die 11 inch hoog is, is groot, duurzaam en ruim. Met een duidelijk ontwerp maakt het ook al uw producten goed zichtbaar. Het beste deel is echter de roterende basis met diamanten reliëf. Versterkt met antislip-tractie om hem stabiel te houden en een soepele (en stille!) Spin te bieden, geeft hij je een volledige 360-graden toegang tot al je favoriete schoonheidsproducten binnen handbereik. In het kort? Deze tool is de droom van elke make-upliefhebber.

Het in elkaar zetten kan niet eenvoudiger. Schuif gewoon de aangrenzende bovenplaat, basis, scheidingsplaten en gemakkelijk verstelbare trays in hun overeenkomstige sleuven volgens de handleiding, en je hebt een unieke opberger die plaats biedt aan flessen , tubes en beautytools in alle verschillende maten.Bovendien biedt Awenia een geld-terug-garantie van 30 dagen en een vervangingsbeleid van 180 dagen als u problemen ondervindt bij levering of later.

Beste roterende make-uporganizer

Amazon make-up mavens zijn dol op deze keuze, met één enthousiast, dit is verreweg de beste roterende organisator die ik heb gekocht. Ik heb veel producten (zowel haar als cosmetica) en dit was groot genoeg om de meeste te bevatten. Ik vind het geweldig dat het transparant is, zodat je alles erop kunt zien, en het is zo gemakkelijk in elkaar te zetten. Het diamantontwerp is zo mooi en laat het er zo stijlvol en duurder uitzien dan het in werkelijkheid is.

Een ander vertelde verder: Deze make-uporganizer is een van de beste aankopen die ik dit jaar heb gedaan! Redelijk geprijsd en uiterst handig. Ik gebruik het om al mijn make-up- en huidverzorgingsproducten te ordenen, en mijn bureau is nu zoveel meer georganiseerd. Ik vind het vooral leuk hoe deze organizer 360 graden draait. Het maakt het heel gemakkelijk om toegang te krijgen tot de verschillende producten die ik heb. Ik zou dit artikel zeker aanbevelen en ben van plan het opnieuw te kopen als cadeau!

Als organiseren iets voor jou was Lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar , is deze slimme tool een must-have. Vertrouw ons: uw badkamer zal u dankbaar zijn!

Waar te kopen: $ 36,99 (oorspronkelijk $ 79,99), Amazon

Zie meer van onze beste productaanbevelingen .

We schrijven over producten waarvan we denken dat onze lezers ze leuk zullen vinden. Als u ze koopt, krijgen wij een klein deel van de opbrengst van de leverancier.