Het aftellen naarPrins HarryenMeghan MarkleDe bruiloft is begonnen! Op 19 mei heeft het stel, dathun verloving aangekondigdafgelopen november in het huwelijksbootje stappen in de St. George's Chapel in Windsor Castle, wat zeker een adembenemend evenement zal zijn. Hoewel het paar veel details over hun grote dag heeft gedeeld - zoals hun uitnodigingen - de Pakken actrice heeft niet veel onthuld als het gaat om haar haar, make-up en jurk.

Meghan heeft de neiging haar haar glad en steil te stylen of in perfecte losse golven, maar haar donkere lokken hebben ook voor controverse gezorgd, aangezien ze meer dan eens het koninklijk protocol brak dooreen rommelig knotje dragenbij officiële evenementen. Auteur en koninklijke expert Ingrid Seward zegt echter dat:koningin Elizabethis meer de goedkeuring van casual looks geworden. Het is haar leeftijd, zei Seward. Ze is makkelijker in de omgang. Het is verfrissend dat [de koninklijke familie] bereid is een beetje te buigen.

Meghan Markle jong Splash NewsMeghan (links) met een vriend tijdens haar jeugd. (Photo Credit: Splash)

Ondanks haar vele uitstapjes, is er nog steeds één look die Meghan nog aan het publiek moet onthullen: haar natuurlijke 'do! Gelukkig voor ons zweven er een paar foto's rond die de koninklijke aanstaande laten zien tijdens haar schooltijd waar ze grote krullen wiegde! OMG Ik hou van, hou van, hou van haar krullen, een fan reageerde, met een andere gutsende, Ze is hoe dan ook prachtig - recht of gekruld.

Wat haar jurk betreft, Kijken magazine meldde dat er tot nu toe $ 560.000 is uitgegeven aan mode en schoonheid voor de bruiloft, waarvan het grootste deel voor Meghan's kleding. Meghan is net als elke andere bruid die zich voorbereidt op haar droomdag, vertelde een bron aan het tijdschrift. De trouwjurk was de grootste kostenpost en het budget is nu verdubbeld ten opzichte van wat het oorspronkelijk was.

In 2016 besprak Meghan haar ideale look met Glamour . Ik heb de luxe om elke dag mooie kledingstukken te dragen voor mijn werk, dus mijn persoonlijke stijl - bruiloft of niet - is heel eenvoudig en ontspannen. Klassiek en eenvoudig is de naam van het spel, misschien met een moderne twist, deelde ze. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan trouwjurken die grillig of subtiel romantisch zijn. Delphine Manivet en Christos Costarellos zijn [favorieten] van mij vanwege hun uniciteit en schoonheid. En ik zal altijd een fan zijn van Ellie Saab. J. Mendel is ook spectaculair, vooral voor meer structurele ontwerpen. Wat ze ook kiest, één ding is zeker: alle ogen zullen gericht zijn op de prachtige bruid terwijl ze door het gangpad zweeft!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zustersite, Wekelijks dichterbij .

Meer van Wekelijks dichterbij

Harry en Meghan zullen een aantal zeer speciale bruiloftsgasten hebben - 250 leden van de Britse strijdkrachten!

Prins Harry en Meghan Markle hebben een huwelijksreisbestemming gekozen (RAPPORT)

Meghan Markle's vervreemde uitgebreide familie mag niet worden uitgenodigd voor haar koninklijke bruiloft