Het is officieel!Baby Archie, de schattige nieuwe zoon van Meghan Markle en prins Harry, heeft gedoopt zijn , en de eerste foto's van binnenuit de ceremonie zijn, eerlijk gezegd, pure hemel.

Tijdens een privéceremonie die op 6 juli in het VK werd gehouden, hielden de hertog en hertogin van Sussex de doop voor Archie, die op de speciale dag precies twee maanden oud werd. Aanwezig bij de intieme ceremonie waren minder dan 25 gasten en een enige fotograaf die een aantal ongelooflijke momenten voor de wereld heeft vastgelegd.

Gehouden in de privékapel van Windsor Castle, werden Harry, Meghan en baby Archie vergezeld door leden van de Britse koninklijke familie, samen met enkele van hun dierbaarste vrienden.Gasten waren Meghan's moeder Doria Ragland, prins Charles en vrouw Camilla, hertogin van Cornwall, samen met Kate Middleton en prins William.

In een ongelooflijke knipoog naar Harry's geliefde overleden moeder, werden ook de zussen van prinses Diana, Lady Sarah McCorquodale en Lady Jane Fellowes, afgebeeld terwijl ze naast de familie stonden tijdens het evenement.

Op de eerste foto van de verbluffende nieuwe set wordt Archie gewiegd door Meghan, terwijl leden van zijn uitgebreide familie om hen heen staan.

Op de tweede zwart-witfoto is een prachtige intieme scène waarin Archie, Meghan en Harry samen een moment buiten Windsor Castle delen.

Op hun officiële Instagram-account, @SussexRoyal, staat in een verklaring dat de hertog en hertogin van Sussex zo blij zijn om de vreugde van deze dag te delen met leden van het publiek die sinds de geboorte van hun zoon ongelooflijk ondersteunend zijn. Ze danken u voor uw vriendelijkheid bij het verwelkomen van hun eerstgeborene en het vieren van dit speciale moment.

Hunne Koninklijke Hoogheden voelen zich bevoorrecht dat ze hebben genoten van deze dag met familie en de peetouders van Archie.

De beelden zijn een glorieus gezicht voor koninklijke fans, aangezien dit pas de derde keer is dat we een glimp van zijn gezicht hebben opgevangen - en nu kunnen we niet stoppen met kijken. Scroll door om beide foto's te zien!

Bekijk dit bericht op Instagram

Vanmorgen werd de zoon van de hertog en hertogin van Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, gedoopt in de privékapel van Windsor Castle tijdens een intieme dienst onder leiding van de aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby. De hertog en hertogin van Sussex zijn zo blij om de vreugde van deze dag te delen met leden van het publiek die sinds de geboorte van hun zoon ongelooflijk ondersteunend zijn. Ze danken u voor uw vriendelijkheid bij het verwelkomen van hun eerstgeborene en het vieren van dit speciale moment. Hunne Koninklijke Hoogheden voelen zich bevoorrecht dat ze hebben genoten van deze dag met familie en de peetouders van Archie. Hun zoon, Archie, werd gedoopt met de handgemaakte replica van de koninklijke doopjurk die al 11 jaar door koninklijke baby's wordt gedragen. De originele koninklijke doopmantel, gemaakt van fijn Honiton-kant bekleed met wit satijn, werd in 1841 in opdracht van koningin Victoria gemaakt en voor het eerst gedragen door haar oudste dochter. Het werd vervolgens gedragen voor generaties van koninklijke doopfeesten, waaronder de koningin, haar kinderen en haar kleinkinderen tot 2004, toen de koningin deze handgemaakte replica bestelde, om de fragiele historische outfit te behouden en de traditie voort te zetten. Fotocredit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Een bericht gedeeld door De hertog en hertogin van Sussex (@sussexroyal) op 6 juli 2019 om 8:14 uur PDT

De ceremonie was een veelbesproken affaire in de maanden sinds Archie's geboorte op 6 mei, waarbij Buckingham Palace vorige week aankondigde dat het een privé-evenement zou zijn.

Het paleis verklaarde dat de ceremonie zou worden uitgevoerd door de aartsbisschop van Canterbury en bevestigde dat Harry en Meghan ernaar uitkeken om foto's van de dienst achteraf te delen. En we kunnen zeker zien waarom, deze nieuwe foto's waren zeker het wachten waard!

Voor de gelegenheid droeg Meghan een stijlvolle witte jurk, gecombineerd met een bijpassende hoed. Wat betreft haar mede-stijlvolle schoonzus Kate? We kunnen geen genoeg krijgen van haar prachtige roze Stella McCartney-jurk, met een prachtige strik aan de voorkant.

Dit is niet de eerste keer dat we deze jurk bij de moeder van drie zien. Ze droeg precies dezelfde jurk naar een kerstviering in Buckingham Palace in december 2018.

We houden ook van de extra touch van haar Emmy London-schoenen en het hoofddeksel van Juliette Botterill - de gewaagde rode tinten in combinatie met de roze jurk zijn onverwacht glamoureus!

Maar het meest bijzonder was de jurk van baby Archie, die een handgemaakte replica bleek te zijn van de koninklijke doopjurk die de afgelopen 11 jaar door koninklijke baby's werd gedragen.

In hun Instagram-aankondiging legde SussexRoyal uit dat de originele koninklijke doopmantel, gemaakt van fijn Honiton-kant bekleed met wit satijn, in 1841 in opdracht van koningin Victoria werd gemaakt en voor het eerst werd gedragen door haar oudste dochter.

Het werd vervolgens gedragen voor generaties van koninklijke doopfeesten, waaronder de koningin, haar kinderen en haar kleinkinderen tot 2004, toen de koningin deze handgemaakte replica bestelde, om de fragiele historische outfit te behouden en de traditie voort te zetten.

Er was nog een bijzonder detail in de intieme portretten dat we niet anders konden dan opmerken - de klok aan de muur achter de uitgebreide familie onthult de tijd net voor 11.55 uur. Deze gemiddelde Archie werd waarschijnlijk officieel gedoopt om 11.00 uur!

Andere gasten die aanwezig waren op Archie's grote dag waren enkele van Meghan's goede vrienden, waaronder Lindsay Roth en Genevieve Hillis, die Meghan allebei kende uit haar studententijd. De koningin was die dag niet aanwezig vanwege een eerdere verloving, maar het lijdt geen twijfel dat het nog steeds de speciale, intieme gelegenheid was waar Meghan en Harry op hoopten.

Tijdens de ceremonie is het duidelijk dat Archie werd gedoopt met een Lily Font, dat al in de 19e eeuw vaak werd gebruikt bij koninklijke dopen. Het is ook duidelijk dat de doopjurk van Archie dezelfde is als gedragen door zijn neven, prinsen George en Louis en prinses Charlotte voor hun doop.

Terwijl koninklijke dopen vaak onthul de peetouders van de baby , Harry en Meghan hebben ervoor gekozen om deze informatie privé te houden. De verklaring van Buckingham Palace bevestigde dit, wat voor velen als een verrassing kwam. De peetouders blijven, in overeenstemming met hun wensen, privé, zo staat in de verklaring te lezen.

Hoewel we hun identiteit nog niet kennen, kunnen we zeker troost putten uit het feit dat Archie wordt omringd door een aantal ongelooflijke rolmodellen. Deze omvatten Meghan's bekende vrienden Amal Clooney, die een mensenrechtenadvocaat is, en tennislegende Serena Williams.

Het was zelfs minder dan een week geleden dat Meghan een pauze nam van haar zwangerschapsverlof door naar de Wimbledon-kampioenschappen te stappen om haar vriend te zien strijden.

Met een nette witte krijtstreepblazer van L'Agence en een panama-stijl Madewell-hoed, trok Meghan haar casual-chique ensemble als geen ander met een blauwe spijkerbroek. Maar het was het kleinste detail in haar outfit dat echt onze aandacht trok - een kleine ketting met de letter A. Een lieve knipoog naar baby Archie, deze nieuwe moeder is duidelijk verliefd op haar pasgeboren baby, en volgens de laatste foto's zien we kan het haar niet kwalijk nemen!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zustersite, Nu om lief te hebben .

Meer van EERST

Kevin Bacon en Kyra Sedgwick houden dingen dartel na 31 jaar huwelijk

Meghan Markle maakt een zeldzame verschijning na de baby met prins Harry

23 foto's van Helen Mirren door de jaren heen die bewijzen dat ze een koningin is in het echte leven