Angst om de te vangencoronavirus (COVID-19)laat de meesten van ons zo vaak mogelijk in het comfort van onze eigen huizen blijven. Hoewel dat misschien een goed excuus lijkt om de sportschool over te slaan, weten we allemaal dat het nog steeds belangrijk is om actief te blijven, zelfs als je afstand neemt. Bovendien houdt het bewegen u niet alleen fit en gezond - het helpt ook om cabinekoorts te voorkomen.

Met dat in gedachten hebben we een paar van de beste trainingsroutines uitgelicht van: EERST die ook nog eens heel gemakkelijk thuis te doen zijn. Bekijk de onderstaande tips om te zien hoe je een goede workout kunt doen, ongeacht hoe lang we in de lockdown-modus worden gehouden.

5 eenvoudige bankoefeningen om u te helpen snel af te slanken

Holly Davidson aan het sportenDat klopt, je kunt je bank beter gebruiken dan alleen hele seizoenen van je favoriete programma's te bekijken terwijl je neerzit. Celeb-trainer Holly Davidson deelt haar tips voor het wegwerken van een slappe buik, armbewegingen, brede heupen en meer - allemaal met een beetje hulp van je gezellige bank. (We zullen niet beoordelen of je Netflix blijft kijken terwijl je ze ook doet.)

Klik hier voor volledige oefeninstructies.

5 Double-Duty afslankoefeningen van Jillian Michaels

Jillian Michaels aan het sporten

Getty Images

Dit trainingscircuit van Jillian Micheals helpt je uit alle isolatie te komen met slanke benen, slanke heupen en een platte buik. Ze gebruikt gewichten van 5 pond voor deze bewegingen, maar je kunt gewoon een paar blikjes pakken uit je voorraad niet-bederfelijk voedsel ook om de klus te klaren.

Klik hier voor volledige oefeninstructies.

5 eenvoudige bewegingen voor een direct perkier Tush

Getty Images

Als je je specifiek wilt concentreren op het vormgeven van je derrière, is deze routine van 15 minuten de juiste keuze. Er is geen uitrusting nodig voor deze rekoefeningen die gericht zijn op uw bilspieren, heupen en benen. Naast het stimuleren van je buit, kunnen deze bewegingen ook helpen bij het wegwerken van aanhoudende pijntjes en kwalen in je onderrug.

Klik hier voor volledige oefeninstructies.

Wie weet, misschien kun je in de beste vorm van je leven uit deze hele situatie komen! Het draait allemaal om het vinden van de zilveren voering, toch? Actief blijven is in ieder geval net zo belangrijk als je handen wassen en het vermijden van icky kiemen voor de algehele gezondheid en geluk.