Er zijn romantische romans … en dan is er literotica. Gedefinieerd als moderne erotische literatuur, draait het genre om het idee dat de seksuele fantasieën waarover we in boeken lezen, in het echte leven opwindend kunnen zijn. Het is logisch als je erover nadenkt - het is tenslotte geen geheim dat wat er in onze geest omgaat als we dartel worden (of terwijl je je Favoriete speeltje ) is net zo belangrijk als wat er met ons lichaam gebeurt, vooral voor vrouwen.

Als zodanig heeft literotica de afgelopen tien jaar een enorme piek in populariteit gezien ( Vijftig tinten van Gray , iedereen? Koop op Amazon, $ 23,36 ). Deze toename van het lezerspubliek heeft talloze auteurs ertoe aangezet om een ​​breed scala aan erotische fantasieën in hun romans te behandelen, dus tegenwoordig is er voor elk wat wils.

Als de gedachte aan het doorlezen van de erotische fictiesectie van uw plaatselijke boekhandel en interactie met een verkoper u doet blozen, hoeft u zich geen zorgen te maken: deze boeken worden niet alleen rechtstreeks bij u thuis bezorgd, maar u kunt ook duizenden stomende literotica-titels downloaden op uw Kindle, tablet , of zelfs uw telefoon. We hebben enkele van de populairste keuzes die we online konden vinden verzameld om u kennis te laten maken met het rijk.

Lees verder

Voordelen van Literotica

Naarmate we ouder worden, kan ons enthousiasme voor seks beginnen af ​​te nemen. Hoewel een deel hiervan verband houdt met natuurlijke veranderingen die zich in de loop van de tijd in ons lichaam voordoen, zoals: menopauze enperimenopauze, of drukke, stressvolle thuisschema's, kan een dip in geslachtsdrift ook worden toegeschreven aan eentonigheid en een gebrek aan spontaniteit. Literotica kan een verhelderende bron zijn voor jou en je partner om nieuwe seksuele ervaringen te ontdekken, en om je fantasie te prikkelen voor solo plezier .

In feite, Australië's Vrouwenweekblad reviewde een wetenschappelijke studie van onderzoeker Harold Leitenberg uit T hij Journal of Sex Research waaruit bleek dat vrouwen die romans of erotische romans lezen maar liefst 74 procent meer seks hebben met hun partners dan degenen die dat niet doen.

Er is ook de klinisch bewezen gezondheid voordelen van orgasmes , wat gelijk staat aan verminderde stress, een boost in humeur en zelfvertrouwen, en zelfs een stralende huid.

De beste literatuur voor rijpe vrouwen

De beste stomende romans zijn van het soort dat je in de stemming brengt voor veel leuke tijden die voor de deur staan. Uit een bloemlezing van sexy essays geschreven door schrijvers ouder dan 50 ($ 18,99, Amazone ) naar een stomend semi-autobiografisch seksueel avontuur in Japan ($ 4,99, Amazone ), we hebben uw basis gedekt. Blijf lezen voor FIRST for Women's picks voor de beste literotica voor volwassen vrouwen.

Zie meer van onze beste productaanbevelingen .

We schrijven over producten waarvan we denken dat onze lezers ze leuk zullen vinden. Als u ze koopt, krijgen wij een klein deel van de opbrengst van de leverancier.

'Outlander' van Diana Gabaldon

Beste historische Literotica-roman beste literaire romans outlander

Amazone

Koop op Amazon ($ 8,49)

Je kent de pittige tv-show misschien wel buitenlander , maar wist je dat het eigenlijk gebaseerd is op een bestseller? deze roman door Diana Gabaldon omvat verschillende genres, waaronder historische fictie, avontuur, fantasie en natuurlijk literotica, terwijl je heldin Claire Randall volgt op haar reis terug in de tijd naar het 18e-eeuwse Schotland. Daar ontmoet ze de sexy Schotse hooglander Jamie Fraser, die een beetje een complicatie wordt, aangezien Claire in de toekomst met een andere man is getrouwd. Toch is de chemie tussen hen onbetwistbaar - en veel prikkelend.

Claire en Jamie...Zucht. Epische romantiek! Jamie Fraser is de man die je in je leven wilt hebben. Zijn loyaliteit en zoete onschuld is een grote wending voor deze lezer. Ik hield absoluut van hun romantiek. Claire's kracht, vastberadenheid en zoektocht naar kennis zorgden ervoor dat ik pagina na pagina terugkwam , schreef een recensent.

koop nu

De 'Parel'-serie van Arianne Richmonde

beste literotica-roman van mei-december beste literotica-roman de parelserie

Amazone

Koop op Amazon ($ 11,47)

De Parel Serie is een vijfdelige literotica-serie met de 40-jarige gescheiden vrouw Pearl Robinson en haar Franse liefdesbelang en 15-jarige junior, Alexandre Chevalier, waarvan wereldwijd meer dan een half miljoen exemplaren zijn verkocht. Auteur Arianne Richmonde, a VS vandaag bestsellerauteur, schrijft prachtig over het ontwaken dat Chevalier in het lichaam van Pearl brengt op manieren die ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Schreef auteur Sydney Landon, die het eerste boek in de serie beoordeelde, Shades of Pearl ( Koop op Amazon, $ 11,47 ) , De chemie tussen Pearl en Alexandre springt letterlijk van de pagina's. Stomend, heet en oh-zo-sexy! Het verhaal blijft je bij lang nadat je het laatste woord hebt gelezen .

koop nu

'Bared to You' van Sylvia Day

beste gepassioneerde LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 13,16)

Als je geïnteresseerd bent in lezen 50 tinten grijs maar uitgeschakeld door de BDSM-elementen (bondage/discipline/dominantie/onderwerping/sadisme/masochisme) van de roman, en pak dan Sylvia Day's Kruisvuur serie, die begint met ontbloot voor jou . In deze vijfdelige collectie volgt Day (een nummer één bestsellerauteur in 28 landen) het erotische leven van Eva en Gideon terwijl ze omgaan met hun traumatische verleden en tegelijkertijd dieper verliefd worden op elke gepassioneerde ontmoeting.

Er is drama, er is liefde en oh my, geweldige seks. Ik heb deze serie meerdere keren herlezen en zal dat blijven doen als de tijd het toelaat. Het is zo goed! Een absolute must read en mijn meest aanbevolen boekenreeks. Dankjewel Sylvia Dag! schreef een recensent.

koop nu

‘Dark Lover’ van R.J. Afdeling

beste fantasie LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 10,75)

donkere minnaar laat ons kennismaken met een alternatieve realiteit waarin vampiers onder ons lopen. Wanneer de vader van heldin Beth Randall, een parttime vampier en lid van de Black Dagger Brotherhood, wordt vermoord, heeft ze niemand om haar te beschermen - tot Wrath, de enige rasechte vampier die nog op de planeet is en de leider van de mysterieuze groep, stapt op. Deze sexy nieuwkomer draagt ​​de verantwoordelijkheid om Beth kennis te laten maken met zijn gevaarlijke en exotische wereld, aangezien de seksuele spanning tussen hen elke dag groter wordt.

Je vraagt….waarom hou ik van deze serie? Nou... ten eerste zijn de mannen hele hete stoute jongens, erg bezitterig van hun partner... en behandelen ze heel goed, ze praten niet neer op vrouwen, beschermen de gemeenschap tegen de slechte minderen, en de seksscènes zijn ondeugend! Ik daag je uit om ze te lezen en er niet verliefd op te worden .

koop nu

'Ageless Erotica' Bewerkt door Joan Price

beste bloemlezing LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 18,90)

Tijdloze Erotiek is een bloemlezing van sexy verhalen en memoires, geschreven door zowel mannelijke als vrouwelijke schrijvers van boven de 50. Bewerkt door Beter dan ik ooit had verwacht: hetero praten over seks na zestig ($ 17, Amazone ) auteur Joan Price, een zelfverklaarde pleitbezorger voor tijdloze seksualiteit, dit volume is een baanbrekende literotica-collectie voor senioren die de veranderende aard van seksualiteit naarmate we ouder worden omarmt en viert.

Deze verzameling van 29 verhalen is geschreven door auteurs van 50 jaar of ouder. Het is een boek met erotiek voor zilverharigen. En de verhalen zijn prachtig, en geweldig om te lezen voordat je vanavond het licht uitdoet.

koop nu

'De verliefde vrouw' van Donna George Storey

beste semi-autobiografie LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 3,76, oorspronkelijk $ 4,70)

Ervaar de erotische geneugten die Japan te bieden heeft - en de sexy mannen en vrouwen die daar wonen - in de semi-autobiografische De verliefde vrouw door Donna George Storey. Geïnspireerd door Ihara Saikaku's 17e-eeuwse roman over de plezierwijken, Het leven van een verliefde man ($ 23,02, Amazone ), verkent Storey, die bekend staat om haar elegante, sensuele proza, seksuele aspecten van de Japanse cultuur, waaronder etiquette in onuitgesproken relaties.

Merkte een recensie van het werk van Storey op: Behalve dat het op veel punten erg erotisch is (kan de hete badscène met de professor niet verslaan), is het op elk punt geweldig om te schrijven.

koop nu

'Gabriel's Inferno' van Sylvain Reynard

beste verboden liefde LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 17)

Voor alle dames wiens fantasieën zich richten op het verbodene, willen we jullie voorstellen aan Gabriëls Inferno door Sylvain Reynaert. De plot volgt Gabriel Emerson, een gerespecteerde professor overdag, die 's nachts vecht tegen demonen uit een geheim verleden en een wild gepassioneerd seksleven. Als hij Julia Mitchell ontmoet, een nieuwe studente met een lief en onschuldig karakter, voelt hij zich natuurlijk tot haar aangetrokken op manieren die hij niet kan bevatten. Alle weddenschappen lijken te kloppen, maar zal hij zijn carrière in gevaar brengen om haar te achtervolgen?

Een recensent schreef, Deze serie is gewoon zo ongelooflijk mooi. Woorden kunnen het schrijven, het verhaal, het gevoel dat ik kreeg door het lezen van deze trilogie niet adequaat uitdrukken. Ik heb het meerdere keren gelezen en ben nog niet klaar. Het gaat de geschiedenisboeken in als klassieker voor mij. De auteur is een geweldig talent. De personages en hun liefdesverhaal raken je met hart en ziel. Sterk, zeer aan te bevelen !!!!

koop nu

'The Wedding Date' door Jasmine Guillory

beste rom-com LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 7,99)

Als je op zoek bent naar een literotica-verhaal dat leest als een romantische komedie (maar de hete seksscènes niet overslaat), dan is Jasmine Guillory's De trouwdatum is voor jou. In dit verhaal stemt Alexa Monroe ermee in om de date van Drew Nichols te zijn voor een bruiloft nadat ze allebei in een lift zijn gestrand tijdens een stroomstoring. Na hun wervelende eerste ontmoeting en de onmiskenbare chemie tussen hen, gaan ze allebei terug naar hun high-powered banen met de bedoeling om de langeafstandsrelatie eens te proberen.

Wekelijks amusement beoordeelde deze roman als Een zwoele rom-com boordevol humor en charme .

koop nu

'De Sirene' van Tiffany Reisz

beste bdsm LITEROTICA NOVEL

Amazone

Koop op Amazon ($ 13,95)

De sirene is een stukje literotica over het schrijven van literotica. Nog steeds bij me? Het volgt Nora Sutherlin, een succesvolle auteur, en haar veeleisende redacteur, Zachary Easton, die meer dan druk beginnen te voelen bij het herwerken van Sutherlins meest recente manuscript. Eerlijke waarschuwing echter: dit verhaal verlegt de grenzen van erotische fictie en is niet voor bangeriken, die BDSM en meer verkennen ondanks de emotioneel sterke karakters.

zoals heeft beoordeling op Goodreads leest, 5 heerlijk donkere sterren. Dit is geen roman... Dit is niet eens jouw erotische tuinvariëteit .

koop nu

'The Family Jewls' door Carole Hart

beste misdaad LITEROTICA NOVEL

Barnes & Noble

Koop op Amazon ($ 12,64)

Carole Hart's hedendaagse roman, De familiejuwelen , volgt de o zo ondeugende avonturen van Olivia, een verleidelijke meesterdief. Haar plan om haar stelen manieren op te geven komt tot stilstand wanneer Paul, een voormalige minnaar die Olivia alles heeft geleerd over de wereld van de hoge misdaad, terugkeert in haar leven en de twee samen een overval proberen te plegen. De intensiteit en de hoge inzet van hun plot, gecombineerd met de erotische spanning tussen hen, maken dit een roman die bijna onmogelijk is om weg te leggen.

Als u op zoek bent naar romantiek, dan is dit het! Liefde en seks en alle ups en downs die je maar kunt bedenken, zijn inbegrepen om je aan de pagina's vastgelijmd te houden. Een van de beste liefdesverhalen die ik de laatste tijd heb gelezen! Dit is het eerste van een verhaal in vijf delen. De laatste twee zijn van de kant van de man en hebben meer details en een uitgebreid einde. Je wilt ze allemaal lezen!

koop nu